nr 1 in kwaliteit, prijs en service

Bedrukte tape in PVC. Natuurlijk rubberlijm

Bedrukte tape in PP. Acryllijm

Veiligheidsetiketten - Tamper Proof Labels



De voordelen van de High Tech wikkelfolie


De voordelen van de High Tech wikkelfolie

De voordelen van de High Tech wikkelfolie

De High Tech folie die Jack Pauwels verkoopt wordt in Europa door het bedrijf ITW-MIMA geproduceerd met het hoogwaardige polyethyleen polymeer Octane C8. Dit zeer performant polymeer laat toe om een geblazen, bi-georienteerd, gerekte, zeer dunne en heel lichte folie te produceren, die goed bestendig is tegen perforatie.
Deze ultra lichte wikkelfolie uit LLDPE heeft niets te maken met de voorgerekte Cast stretch films die jaren geleden op de markt kwamen. De lichtheid van de High Tech wikkelfolie zal de nieuwe gebruikers echt verrassen.
De WINWRAP rollen hebben een gewaarborgde lengte van 600 meter. De rollen zijn licht. De verzendkosten zijn dus laag.
Bij het depalletizeren produceert u 2 keer minder afval. Uw stock neemt 2 keer minder plaats. Met een rol High Tech wikkelfolie wikkelt 2 keer meer palletten.
De High Tech wikkelfolie is geen stretch of rekfolie, maar een gerekte folie. Het principe is eenvoudig. De folie, die bij de fabricatie gerekt werd, neemt zijn normale vorm weer in wanneer hij gebruikt wordt. De persoon die de pallet wikkelt, moet niet al remmend met zijn vingers op de film trekken om die te rekken opdat die zou spannen. Zijn rug en zijn vingers worden bespaard.
De breedte van de High Tech folie blijft constant.
De High Tech folie kleeft aan de binnenkant en is glijdend aan de buitenkant. Dit vergemakkelijkt het laden en ontladen van de vrachtwagen, want de palletten zullen niet tegen elkaar plakken.
De High Tech folie is elastisch zowel in de breedte als de lengte. Zijn boorden zijn versterkt en hij heeft een hoge scheurweerstand. Deze folie is zowel voor heterocliete als homogene palletten geschikt.
Door vibraties en remschokken van de vrachtwagen zal de High Tech wikkelfolie, die bij de fabricatie gerekt werd, strakker aantrekken. Resultaat : de High Tech wikkelfolie gaat de vracht op de pallet nog beter omklemmen en de pakjes zullen niet bewegen.
De High Tech wikkelfolie in LLDPE is resultaat van een doorlopende en recente research. Deze wikkelfolie wordt het hoogwaardige en performante Octane C8 polymeer geproduceerd. De folie wordt geblazen, is bi-orienteerd en wordt bij de fabricatie gerekt. De boorden zijn versterkt om een betere weerstand te bieden. Wanner de film op zijn koker gerold wordt, dan blaast men lucht tussen de wikkelingen. Dit zorgt ervoor dat de rol schokbestendig is. U mag het laten vallen. Hij zal niet beschadigd zijn.
De rollen High Tech folie kunnen ook zonder kartonnen huls geleverd worden. Indien u rollen zonder kartonnen koker gebruikt, dan spaart u afval uit en u werkt de duurzame ontwikkeling in de hand.
U verwekt veel palletten ? U wilt geen grote palletwikkelaar kopen ? U wilt met handrollen werken ? Wij hebben wat u zoekt. Een electrische transpallet, die palletten wikkelt met handrollen. Wij verhuren die !
Onze producent, ITW Mima, heeft het ISO 22000 certificaat gekregen, dat van toepassing is voor veiligheid voor de eetwaren. De labo's van ITW Mima onderzoeken en testen systematisch nieuwe oplossingen met betrekking tot perfomantie, kwaliteit, recyclering en milieu. De producten WINWRAP en MIMALITE zijn marktleiders in hun segment.
Met een rol High Tech wikkelfolie kunt u zonder lichamelijke inspanning 2 maal meer palletten wikkelen. De palletten houden beter en er is 2 keer minder afval wanneer gedepalletiseerd wordt. Indien u een kostenanalyse maakt zult u zien dat u over de hele lijn wint.

Contacteer ons indien u iets anders wenst.